LEKTURU i KOREKTURU čini tim profesionalnih lektorki, lektora, prevodilaca, diplomiranih filološkinja i filologa, sa dugogodišnjim lektorskim, prevodilačkim, profesorskim, novinarskim i uređivačkim iskustvom.

Namera nam je da Vaše jezičke nedoumice razrešimo brzo i tačno. Svi tekstovi namenjeni objavljivanju, ličnoj ili poslovnoj komunkaciji zahtevaju stručnu proveru pre odlaska u štampu ili postavljanja na sajt, kako bi svetlost dana ugledali u najčistijoj pisanoj formi, a vaš rad kvalitetom izdvojili u moru drugih.

 

U poslovnom svetu komunikacija je sve!

Mi znamo u kojoj meri je precizna i tačna prepiska sa korisnicima i partnerima od vitalnog značaja za Vaš posao, i zato Vam nudimo kvalitetne usluge uređivanja vaših pisanih materijala.

Navešćemo samo pet razloga zašto je LEKTURA i KOREKTURA idealno rešenje za uređenje Vaše poslovne prepiske:

  • Vaša poslovna komunikacija treba da bude savršena. Uostalom, budućim klijentima i partnerima često se prvi put obraćate pisanim putem. Loš stil, pogrešno napisane reči, gramatičke i pravopisne greške mogu kod saradnika stvoriti utisak da ste nemarni, neprofesionalni i nedovoljno posvećeni. LEKTURA i KOREKTURA će vam pomoći da vašu poslovnu prepisku poboljšate i unapredite.
  • Ukoliko uređivanje poslovne prepiske prepustite nama, bićete u mogućnosti da svoje ljudske resurse usmerite u potpunosti ka obavljanju Vaše osnovne delatnosti.
  • LEKTURA i KOREKTURA obezbeđuju brzu i tačnu uslugu poštujući rokove za završetak posla.
  • Naš tim vam je na usluzi bilo kad i bilo gde. LEKTURA i KOREKTURA je globalan, onlajn servis otvoren 24 sata, sedam dana u nedelji.
  • LEKTURA i KOREKTURA ozbiljno shvata bezbednost i privatnost. Neovlašćena lica neće imati pristup vašoj prepisci, dokumentima, reklamnim materijalima i ostalim tekstovima.

Vaš posao je vaša ekspertiza - naša je uređivanje tekstova, lektura i korektura.