LEKTURU i KOREKTURU čini tim profesionalnih lektorki, lektora, prevodilaca, diplomiranih filološkinja i filologa, sa dugogodišnjim lektorskim, prevodilačkim, profesorskim, novinarskim i uređivačkim iskustvom.

Namera nam je da Vaše jezičke nedoumice razrešimo brzo i tačno. Svi tekstovi namenjeni objavljivanju, ličnoj ili poslovnoj komunkaciji zahtevaju stručnu proveru pre odlaska u štampu ili postavljanja na sajt, kako bi svetlost dana ugledali u najčistijoj pisanoj formi, a vaš rad kvalitetom izdvojili u moru drugih.

 

LEKTURA i KOREKTURA pruža usluge profesionalnog uređivanja i lektorisanja svih vrsta naučnih radova (seminarskih, diplomskih, magistarskih, master i doktorskih radova, teza, eseja, izveštaja, disertacija, članaka za naučne časopise, istraživanja).

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u uređivanju i lektorisanju brojnih naučnih radova, naši iskusni lektori usaglasiće Vaš rad sa zahtevima visokonaučnog stila. Vaš deo posla biće da se temeljno pozabavite temom svog rada, a mi ćemo se potruditi da taj rad bude prikazan u javnosti u najboljoj mogućoj pisanoj formi.