LEKTURU i KOREKTURU čini tim profesionalnih lektorki, lektora, prevodilaca, diplomiranih filološkinja i filologa, sa dugogodišnjim lektorskim, prevodilačkim, profesorskim, novinarskim i uređivačkim iskustvom.

Namera nam je da Vaše jezičke nedoumice razrešimo brzo i tačno. Svi tekstovi namenjeni objavljivanju, ličnoj ili poslovnoj komunkaciji zahtevaju stručnu proveru pre odlaska u štampu ili postavljanja na sajt, kako bi svetlost dana ugledali u najčistijoj pisanoj formi, a vaš rad kvalitetom izdvojili u moru drugih.

 

LEKTURA i KOREKTURA nudi usluge uređivanja, lekture i korekture svih vrsta rukopisa i prevoda (beletristike, članaka za novine i časopise, njihovih onlajn izdanja...).

Želite lektora koji će unaprediti vaše pisanje, koji će pomoći da vašu priču prikažete na najbolji mogući način bez ugrožavanja ličnog integriteta? Bilo da ste izdavač koji publikuje svoje stoto izdanje, pisac koji pokušava da izda svoj prvi roman, ili zarađujete za život pišući, LEKTURA i KOREKTURA su tu da otklone probleme vašeg rukopisa. Naši iskusni urednici i lektori pomoći će vam da svoj rukopis dovedete do savršenstva.

ŠTA ĆEMO SVE URADITI ZA VAS

  •     Osloboditi vaš rukopis gramatičkih i pravopisnih grešaka, kao i grešaka nastalih prilikom kucanja
  •     Obratiti pažnju na izbor reči i strukturu rečenica kako bi tekst tekao logično, usklađeno sa jezikom i stilom, jasno i precizno.
  •     Učiniti sve da očuvamo vaš glas i lični pečat